Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin
Nether Earth
 Brain Games Forums : Nether Earth
Subject Topic: New release and map Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Popolon
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 November 2002
Location: Spain
Posts: 3135
Posted: 07 March 2003 at 12:55 | IP Logged Quote Popolon

Hi there,

A guy from Russia (ROMAN) has sent me a new Nether Earth map he has made. It is a square map, so it is quite different from the other maps in the game. I've also released a new version for making the RADAR to look better with this new map.

grab them from the web!

cheers
Back to Top View Popolon's Profile Search for other posts by Popolon Visit Popolon's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Mti.
Newbie
Newbie


Joined: 31 March 2003
Posts: 3
Posted: 31 March 2003 at 17:36 | IP Logged Quote Mti.

It looks great. But I have not found machine, which is able to work with ver. 0.41. (I don't have older).
After some time left game locks. :-(
w98 on athlon XP+1600,.5GB RAM, Ati Radeon 9000pro
WinXP on ACER 223 (Celer.1.13,cca400MB RAM, onboard vga (intel M830) ) (on the same machine - linux > wine - few frames in menu and lock. :( )
"some time" differs ... once it's 20sec ... other time more ...

I have been able to complete easiest map (with factories on my side and rubish in the middle :-) ) only once - without frezing.

It is possible kill game in windoved mode. In FS mode machine restart is needed. (soft... :-/ )

What I am doing wrongly? Game looks great and have all from speccy version....

Back to Top View Mti.'s Profile Search for other posts by Mti. Send Private Message Add to Buddy List
 
Popolon
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 November 2002
Location: Spain
Posts: 3135
Posted: 01 April 2003 at 10:43 | IP Logged Quote Popolon

Yes, I've been reported of this problem before. I don't know what it is. However, there are very few changes from 0.4 to 0.41, so I think that the bug will be easy to track...

keep looking at the web for an update. Ill release 0.42 soon.

cheers
Back to Top View Popolon's Profile Search for other posts by Popolon Visit Popolon's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Popolon
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 November 2002
Location: Spain
Posts: 3135
Posted: 01 April 2003 at 17:31 | IP Logged Quote Popolon

I've uploaded a new version of the EXE file (for windows) for all of those who experimented crashes with the 0.41 version. Look for it on the downloads section.
Back to Top View Popolon's Profile Search for other posts by Popolon Visit Popolon's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 
Mti.
Newbie
Newbie


Joined: 31 March 2003
Posts: 3
Posted: 03 April 2003 at 10:06 | IP Logged Quote Mti.

I have tested it yesterday. I have spent more than 5 hours with it :-) Good work.

Back to Top View Mti.'s Profile Search for other posts by Mti. Send Private Message Add to Buddy List
 
Popolon
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 05 November 2002
Location: Spain
Posts: 3135
Posted: 03 April 2003 at 11:36 | IP Logged Quote Popolon

thanks
Back to Top View Popolon's Profile Search for other posts by Popolon Visit Popolon's Homepage Send Private Message Add to Buddy List
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by Web Wiz Forums version 7.01
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide

This page was generated in 0,2891 seconds.